Des de Compromís per Nules volem donar tot el nostre suport als comerços, a l’hostaleria, als agents de la Policia Local, i especialment, a totes aquelles persones amenaçades per una agrupació anti-passaport COVID a Nules.

Compromís per Nules sempre es posiciona contra qualsevol actitud racista, per tant, volem condemnar els comentaris racistes realitzats per aquesta agrupació que falten al respecte a moltes persones del nostre poble. Cal dir que, entenem que són moments difícils i que la pandèmia ens ha posat moltes dificultats, però aquestes actituds d’amenaçar a la població i amedrentar als comerços, hostalers i treballadors públics és intolerable, i no ens podem quedar callats davant aquest fet tant greu.

El respecte i l’empatia són valors universals que sempre cal tindre presents, independentment de la ideologia de cada persona, i en la societat no tenen cabuda aquestes actituds tan irrespectuoses i irresponsables que posen en perill, tant la integritat física de comerciants, hostalers i treballadors públics, com la situació sanitària del poble de Nules en un moment rècord de contagis.

Des de Compromís per Nules, per tant, volem fer una crida a la responsabilitat individual i al respecte mutu, perquè aquell que està complint la llei per poder dur un sou a casa no deuria ser assetjat ni amenaçat.