AMB 800.000 EUROS S’HAURIA POGUT ADEQUIAR L’ANTIGA ESCOLA DEL PEDRO ALCÁZAR

Compromís per Nules ha dit que amb els 800.000 euros que ara haurem de pagar tots s’hauria pogut adequar l’antiga escola del Pedro Alcázar i evitar que els xiquets i els mestres hagueren estat en barracots durant estos anys.

Ramon Canut, portaveu de Compromís ha dit que “amb els diners que ens han costat els terrenys i una subvenció de 600.000 euros de la Conselleria hauria segut més que suficient per a arreglar l’antiga escola mantenint l’aspecte exterior i afegir-li una ala a l’edifici per a ampliar-lo en cas de necessitat”.

Compromís també ha volgut manifestar la seua preocupació per aquest tipus d’actuacions ja que tant els propietaris com la resta de la ciutadania s’han sentit estafats per l’ajuntament del nostre poble.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *