LA SERRALETA S’ESTÀ CONVERTINT EN EL FEMER DE NULES

Compromís per Nules ha denunciat la deixadesa de l’ajuntament en la neteja del barranc. L’aspecte que presenta la serraleta és “deplorable i només fent una xicoteta passejada es poden vore objectes com carros de la compra, cadires, botelles, llaunes que porten mesos en el mateix lloc”.

Ramon Canut, portaveu de Compromís per Nules ha dit que “ja sabem que el barranc no és competència directa de l’ajuntament, però la imatge del poble sí que ho és”. També ha afegit que el consistori “pot netejar la serraleta sense demanar permís i seria una bona manera de donar unes jornades de feina als parats del poble”.

Finalment, Compromís per Nules ha afegit que ja que “el nostre alcalde és diputat de medi ambient no aniria malament ocupar-se també del medi ambient del seu poble”

 
.1_NETEJA_BARRANC 2_NETEJA_BARRANC 3_NETEJA_BARRANC compromís per Nules

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *