EL POBLE NECESSITA INVERSSIONS DURANT TOTA LA LEGISLATURA NO NOMÉS QUAN S’ACOSTEN LES ELECCIONS

Compromís per Nules ha dit que el PP ha actuat amb partidisme pensant en el seu interés particular a l’hora d’invertir en el poble ja que s’ha esperat a les eleccions a començar obres que haurien d’haver-se fet durant tota la legislatura.

El portaveu local de Compromís ha dit  que “no s’ha estalviat ni s’ha fet cap gestió econòmica brillant (com diu Mario Garcia) sinó que el que s’ha fet és guardar-se les inversions per al moment en el que més li interessava (sis mesos abans de les eleccions) sense pensar en les necessitats del dia a dia dels veïns.

Ramon Canut  també ha volgut rebatre el que ha dit Mario Garcia advertint que:  “els impostos directes municipals com son per exemple el IBI, el IAE O IVTM  han augmentat un 3,73%  anual de mitjana mentre que els sous han baixat. La recaptació per impostos indirectes ha baixat, si bé estos no depenen directament de l’ajuntament sinó que el que ha passat és que l’estat ha donat menys diners als ajuntaments per este concepte. Per contra les tasses municipals han pujat un 10,65% en el nostre municipi.

Finalment, Compromís diu que és lícit deixar les obres per al final de legislatura però èticament sembla poc honest. A més, això no mostra cap bona gestió perquè una bona gestió hauria segut baixar impostos sense rebaixar serveis: falta una escola matinera, una guarderia municipal, un centre de dia, un poliesportiu, que ens arreglen els carrers sense que hagem d’esperar a eleccions, etc.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *