Compromís per Nules ha alertat de la desaparició del Registre Civil de Nules. Per tal de tindre més dades s’ha enviat, a través de la diputada Mònica Oltra, una pregunta a les Corts Valencianes sobre el projecte de reestructuració dels registres civils que implicaria la desaparició del Registre Civil de Nules.

Aquesta reestructuració es plasmaria a partir de juliol una vegada que entrara en vigor la nova normativa estatal aprovada pel govern central del Partit Popular.

Compromís per Nules vol saber quina és l’opinió del nostre alcalde, ja que no es coneix cap queixa ni negociació per part del PP local per a que aquest fet no es produïsca.

A més, Ramon Canut ha demanat que Mario García informe als seus ciutadans de la pèrdua d’aquest servei i queels diga quina alternativa n’hi haurà a partir d’ara.

És una mostra més de la consideració que té el PP per Nules i una degradació de serveis que rebaixa a la nostra ciutat a una categoria que no ens mereixem. És una llàstima que una ciutat com Nules en lloc d’anar a més vaja cada vegada a menys. Molts ciutadans s’han sentit enganyats pel PP perquè es pensaven que votant-los aconseguirien més beneficis per al poble però ha segut justament al revés.